FESTIVALS & EVENEMENTEN
Las Paletas heeft op festivals en evenementen al veel mensen mogen trakteren op een ijslolly. Hiermee is onze ijslolly een originele en frisse toevoeging op het grote aanbod foodtrucks op de welbekende festivals.

BRUILOFTEN
Wat is er leuker dan het diner of feest tijdens je bruiloft goed af te sluiten met een gaaf toetje. Een toetje wat zowel kan worden opgediend aan tafel als op de dansvloer gegeten kan worden. Voor je bruiloft bieden we veel mogelijkheden; een gepersonaliseerd stokje met tekst of logo naar keuze, een heerlijke topping of dip, een vriezer of een foodtruck, alles is mogelijk.

BEDRIJVEN
Ook voor je zakelijke evenement zijn de ijslolly’s van Las Paletas een verfrissende traktatie. Zo stond Las Paletas al op evenementen van grote namen zoals Porsche en Gordon’s Gin. Maak de ijslolly nog persoonlijker door het stokje te bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Daarnaast kunnen wij ook een nieuwe ijslolly ontwikkelen met een smaak die past bij jouw bedrijf of evenement.

RETAIL
Onze gezonde, lekkere ijslolly’s in plaats van de ouderwetse, ongezonde waterijsjes die al jaren hetzelfde zijn, te koop in jouw strandpaviljoen, delicatessenwinkel of restaurant. Klinkt goed toch? Onze ijslolly heeft een frisse uitstraling en smaak en is voor jong en oud een verantwoorde snack. En laten we eerlijk zijn, iedereen wil tegenwoordig een beetje gezond snacken.