LAS PALETAS
Las Paletas maakt ambachtelijke ijslolly’s van de lekkerste, biologische producten. Gemaakt van alleen vers fruit, verse zuivelproducten, kruiden, specerijen en noten, zijn deze ijslolly’s een verrassende variatie op het traditionele ijs, frozen yoghurt en de verse vruchtensappen.
Naast de bekende traditionele smaken, specialiseert Las Paletas zich in bijzondere smaakcombinaties als guave & kaas, kokos & limonade, ananas & chili en gooseberry & cheesecake. Aangezien er geen geur-/kleur- en smaakstoffen worden toegevoegd en de ijslolly’s alleen gemaakt worden van de beste produchten is dit Een heerlijke, gezonde traktatie voor op je evenement, op je bruiloft of gewoon wanneer je er zin in hebt!

ONTSTAAN
Las Paletas vindt haar oorsprong in de Zuid Afrikaanse keuken van Diana Chavarro en Jason Sandell. De ijslolly’s zijn ontstaan door hun gezamenlijk passie voor lekker eten en haar Zuid-Amerikaanse achtergrond te combineren met de lekkerste ingrediënten van Zuid Afrika.
De ijslolly’s zijn ontstaan in 2012, oorspronkelijk alleen gemaakt voor vrienden. Inmiddels zijn deze ijslolly’s een groot succes in Zuid-Afrika en zijn ze in het hele land het hele jaar verkrijgbaar op foodfestivals, bruiloften en evenementen.